Възползвайте се от нашето намаление до -35% при пазаруване на едро!

Отзиви от клиентиИзпратете ни Вашето мнение

 • Бориса Георгиева 12.11.2012

  Следя редовно новостите на фирмата, която най-много е допринесла да се чувствам елегантна и красива. Обновеният сайт е още по-добър и удобен за получаване на информация. Единствено липсата на свободно време ме възпрепятства да не реализирам за себе си едни от най-елегантните ви предложения на рокли и костюми за по-хладния сезон. Но знам, че за ден-два, пак ще съм нова! В най-скоро време, идвам! Поздрави!
  Колко прави две плюс две? Четири! Но при вас - "2 и 200"

 • Ани Илиева 05.11.2012

  Аз също си пазаря от много отдавна от тази модна къща. Винаги откликват на моите желания за нещо ново и различно, което ме кара да търся техните услуги отново и отново. Засега съм доволна от качеството и цените, които предлагат. Дано продължат дълго време!

 • Светлана Иванова 26.10.2012

  Клиент съм на фирмата Виана още от появяването й преди 5-6 години. От тогава нейните продукти представляват основна част от моя гардероб. Мисля , че всеки клиент може да намери своята дреха или да му бъде ушита такава по еталон.Собственичката е и моделиер на фирмата , на нея може да се разчита за различни идеи и детайли , които да направят твоята дреха уникална. С удоволствие ще продължавам да съм неин клиент и горещо го препоръчвам на всеки , който иска да бъде елегантен и различен!

 • Бориса Георгиева 25.10.2012

  Ползвам услугите на фирмата от началото на излизането й на пазара - от преди 6 - 7 години. Още тогава бях впечатлена от бързината и усета за моя стил, с които бяха изпълнявани поръчките ми. А времето е скъпо нещо, а стилът не се купува! Днес пазарът изобилства от дрехи - за разни възрасти, вкусове и финансови възможности. Но дрехите на Ваня са друго нещо! Тя е прекрасен професионалист! Когато нося дрехите, конструирани от нея и ушити от симпатичните й шивачки се чувствам красива, елегантна, жена със стил. Облечено в качествени дрехи е моето Аз. Ваня, радвам се за ентусиазмът, който влагаш, за да изглеждаме цветни, по-млади и най-красиви. Поздрави!

 • Мима Пенева 08.10.2012

  Редовно си пазарувам дрехи от фирма "ВИАНА". Да си облечена с "ВИАНА" е удоволствие и знаеш, че изглеждаш женствена и елегантна и винаги една идея различна. Благодаря!

 • Петя Кирова 26.09.2012

  Имам магазин за дамска конфекция в град Казанлък и много добре продавам облеклата Ви.Кроиките са сполучливи ,моделите са по-различни от всички масово предлагани облекла,а и това,че ми шиете по мерки на клиента ме спасява в кризата. БЛАГОДАРЯ!

 • Мария Желева 25.09.2012

  Много отдавна пазарувам дрехи от фирмата ви, защото имам нестандартни размери/в гърдите съм номер 54 а в ханша-50 и тъй като съм ниска ръкавите на стандартните дрехи винаги са ми дълги/.Тук ми шият желаната дреха и тя винаги ми приляга добре.Благодаря, че Ви има!

Изпратете ни Вашето мнение