Възползвайте се от нашето намаление до -35% при пазаруване на едро!

Условия за връщане

VIANA-DREHI.COM ви дава възможността ако не сте удволетворени от закупения от Вас продукт да го върнете и да получите вашите пари, при условие, че продуктът е в оригиналния си вид, опаковка и качество. Продукти подлежащи на връщане са тези, които не са преминали никаква обработка /пране, гладене, рязане и други действия нарушаващи цялостта им , както и премахване на етикети/. Разходите за връщането на продукт(и) са за ваша сметка. С удоволствие ще ви асистираме при всеки ваш въпрос.

  • Ако състоянието, в което ни връщате продукта или продуктите не отговаря на горепосочените условия, ние ще Ви го/ги върнем, като разходите за това ще са отново за ваша сметка, а сумата, с която сте го/ги закупили става невъзвращаема.
  • При закупуване на продукт по поръчка / т.е. по размери, заявени от клиента/, той не подлежи на връщане съгл. ЗЗП.
  • При подмяна на продукт с друг модел или друг размер, куриерските услуги са за сметка на клиента.Продукти, изпратени от клиенти до Нас за подмяна или връщане с наложен платеж чрез куриер няма да бъдат приемани!Въстановяването на сума за закупен продукт става след приемане на пратката от наша страна след като се уверим в нейната цялост!
  • Може да върнете продукта или продуктите в рамките на 7 календарни дни от деня на получаване на продукта на следния адрес (продуктът трябва да е придружен с попълнена бланка за връщане на продукт, която може да изтеглите от тук):

ул. "Св.Богородица" 112
гр. Стара Загора
6000 България

При връщане на продукт, моля пишете ни на e-mail: info@viana-drehi.com

Веднага щом получим изпратения от Вас продукт(и)за подмяна/при положение, че отговаря на условията за цялост по-горе/, ще ви възстановим сумата. Ние ви предлагаме следните начини:

  1. По банков път (моля попълнете коректно името на банката, имената на титуляра на сметката, IBAN и BIC в бланката за връщане на продукт, изпратена Ви с продукта,който сте поръчали или я изтеглете от обозначеното по-горе място ). При възстановяване на сума по банков път не се удържат допълнителни такси. Срок за възстановяване от 3 до 5 работни дни.
  2. При плащане с карта Visa/MasterCard възстановяването на сума ще става с кредитна операция по същата карта. Срок за възстановяване от 3 до 5 работни дни.
  3. Чрез пощенски запис / моля отразете във бланката Име, Презиме и Фамилия както и точен адрес за получаване на сумата./ При възстановяване на сума с пощенски запис се удържа 1лв за пощенски разходи. Срок за възстановяване до 7 работни дни.