Възползвайте се от нашето намаление до -35% при пазаруване на едро!

Условия за ползване

Добре дошли в viana-drehi.com. Това са нашите условия за ползване на сайта:

 1. Използането на viana-drehi.com означава че Вие сте съгласен/на и приемате условията за ползването на сайта.
 2. Ние си запазваме правото във всеки един момент да променяме тези услвия и те стават валидни в момента на тяхното публикуване.
 3. Ние си запазваме правото да променяме архитектурата на сайта което включва преместване, изтриване и добавяне на нови елементи към viana-drehi.com
 4. Правата върху цялото съдържание на нашия сайт като снимкови материали, модели, приложения, текст както и др. са собственост на "ВИАНА СТАРА ЗАГОРА" ЕООД , както и на нашите съкотнрагенти.При копирането и използването им извън изрично посочените от Нас случаи и Нашето предварително одобрение , ще се прилага Закона за авторското право и сродните му права- чл. 93е , ал. 3 във вр. с чл. 94. Това не изключва завеждането на Граждански икс срещу нарушителите, както и спиране на съответният уеб сайт на нарушителя като предварителна обезпечителна мярка.
 5. Всички предложения, идеи и др. пратени от потребител на viana-drehi.com стават автоматично Наша собственост и не се дължи обещетение или каквато и да е компенсация за ползването им от viana-drehi.com.
 6. Вие сте съгласни, че viana-drehi.com може да ви изпраща електронни писма с цел да ви информира за промени, нови продукти и предложения както и за текущи промоциии.
 7. Нашия сайт предлага продуктите с действителните им цветове. Ако имате проблеми с точното им изображение променете настройките на монитора си. Ние не носим отговорност ако вашият монитор не изобразява точните цветове.
 8. viana-drehi.com съдържа препратки т.е. "links" към други сайтове, като тяхната употреба е според авторите им и ние не можем да носим отговорност при тяхната употреба.
 9. При извършена покупка на стока от viana-drehi.com, "ВИАНА СТАРА ЗАГОРА" ЕООД поема отговорността за доставка на стоката на цената, качеството, вида, материята и бройката упомената от клиента, като клиента е длъжен да заплати стоката след доставката ако е с наложен платеж и предварително със неговото изрично съгласие чрез приемане на настоящите условия при разплащане по банков път или с кредитна карта. Винаги можете да разчитате на нашата бързина и коректност при възникнали въпроси и неуредици.
 10. Всяка поръчка от страна на Клиент на електронен магазин viana-drehi.com има силата на договор за покупко-продажба между двете страни , като извършването на самата заявка има силата на волеизявление от страна на Клиента за сключването на договора.Всеки клиент може да направи корекция в своята заявка преди и след депозирането й като ни информира за това на посоченият е-mail и телефон в графа контакти.
 11. Всеки клиент има правото на достъп до своята заявка-договор, която ще му бъде предоставена при поискване.Всяка заявка се потвърждава в телефонен разговор на посоченият от Клиента номер за връзка.
 12. Електронен магазин viana-drehi.com се придържа към етичният кодекс на БАЕТ /www.baet.net/.
 13. Всички цени са с ДДС.
 14. За всички въпроси неуредени в тази глава се прилага българското законодателство.